No module Published on Offcanvas position
Stichting Sjoksevenementen

Sjoksfestival 2017

Grooveline

Gekenmerkt door een frisse uitstraling, onuitputtelijke energie, gedegen ervaring, enorm veel enthousiasme en hoogstaand muzikaal vakmanschap, is Grooveline een band zoals er maar héél weinig van zijn in Nederland! Waar vele bands zich kenmerken als ‘hoog entertainmentgehalte’ of ‘alleen de nieuwste hits’, is Grooveline een band die het ‘complete allround pakket’ in huis heeft.

Niet alleen de discokrakers uit de jaren 70 maar ook de binnen- en buitenlandse hits van de 90’s tot nu toe worden door Grooveline, onder andere via medleys, op een kleurrijke en originele manier gebracht en weten daarmee iedere seconde van hun optreden de aandacht te vangen!

Met een adembenemend front met daarachter een dampende en swingende band wordt het geheel ook nog eens fantastisch ondersteund door een full color LED-wall die op variabele manieren ingezet kan worden en bij ieder optreden aanwezig is. Niet alleen visueel hoogstaande clips komen voorbij, ook bedrijfslogo’s en visuals geheel in stijl van het evenement kunnen hierop afgespeeld worden. Kortom hi-tech ‘anno 2016’ vormt een niet onbelangrijk deel van deze fantastische avondvullende show.

Locatie: De Markt mainstage

www.groove-line.nl