No module Published on Offcanvas position
Stichting Sjoksevenementen

Sjoksfestival 2023 - 31e editie

Welke bands kun je aantreffen?

De Paloma’s
De Paloma’s dat zijn een stel donders gezellige muzikanten die houden van een mooi stukje ‘olderwetse’ piratenmuziek. Dit toporkest uit `t oosten van het land wekt al die magistrale plaatjes van vroeger weer gewoon opnieuw tot leven! In elke feesttent en zaal of op een mooi festival trapt deze band keihard alle kneiters uit vervlogen tijden voor je aan.

Loop de polonaise mee op de Dutchboys en de Slijpers, spring rond op de klanken van Circus Renz en de Four Tak! Haak maar in op een heerlijk walsje van wijlen Jantje Koopmans.
Laat jezelf maar gewoon verrassen lieve Sjoksfestival-bezoekers!!!

De Paloma’s, een tintelend toporkest inclusief het geluid van een echte accordeon en Hammondorgel.

https://www.palomas.nl/

The Rousers
De vijfkoppige coverband The Rousers gaat voor een keiharde touchdown. Deze unieke band brengt de USA-sfeer mee: een muzikaal spektakel wrapped in een geheel Amerikaans thema.

Expect a mindblowing show in totale extase: explosieve medleys worden afgewisseld met verrassende acts, afgeblust met indrukwekkende Special FX.
De game bestaat of course niet alleen uit gas geven. Stevige, populaire songs worden afgewisseld door meezingers met intieme kippenvelmomenten.
Get ready for kick off!! The Rousers Make Live Music Great Again!

https://therouserslive.nl/

Vannstein
Vannstein is een sensationele Rammstein tribute band uit Nederland, die qua klank uiterst dicht in de buurt van de originele band komt. Opvallend aan Vannstein is, dat niet alleen de muziek identiek klinkt, maar ook dat de bandleden veel op de echte leden van Rammstein lijken. Vannstein weet zelfs de meest doorgewinterde Rammstein fan te overtuigen en te verwennen met de allerbeste songs van Rammstein. Aangezien Vannstein in korte tijd een zeer goede naam heeft weten te vestigen, wordt de band inmiddels gezien als de beste Rammstein tribute act van Nederland, Frankrijk en België en worden steeds meer (lands)grenzen overschreden. Ervaar Rammstein zoals Rammstein het zelf bedoeld heeft!

Vannstein zet een topshow neer en gebruikt vuur/rook/atributen.

https://www.vannstein.com/

Reckless Roses
De meest autenthieke Guns N’ Roses tributeband van Europa, afkomstig uit Hongarije. Ze brengen de echte 80’s, 90’s sfeer met de unieke sound en visuele aspecten die wij van Guns N’ Roses gewend zijn. Verwacht een set vol wereldhits als ‘Knockin’ on Heaven’s Door’ en ‘Sweet Child of Mine’.

Sinds hun oprichting in 2012 speelde Reckless Roses in Dubai, Duitsland, Zwitserland, België, Oostenrijk, Tsjechië, Slovenië en Kroatië. al met al deed Reckless Roses meer dan 250 shows in  veertien landen.

https://www.facebook.com/reckless.roses/


Tribute To The Doors
Herleef de muziek van The Doors of maak er meedogenloos kennis mee. Vijf muzikanten leggen op het podium hun ziel en zaligheid in de sfeer en het geluid van één van de beste bands uit de jaren ’60, oprecht en zonder pretenties.

The Doors. Deze onstuimige band stond bekend om hun psychedelische melodieën en poëtische teksten van de charismatische frontman Jim Morrison. Ze ontwikkelden een cultstatus die onder meerdere generaties lang na de dood van Morrison bleef doorleven. Tribute To The Doors geeft bezoekers de kans om nummers als Light my Fire, The End en Riders On The Storm live te ervaren.

Tribute to The Doors is: Lawrence Mul - zang; Vedran Mirčetić - gitaar; Mike Visser - drums; Gerben Bielderman - bas; Matthijs Stronks - toetsen.

https://www.facebook.com/tributetothedoorsnl/


Meer info? Bekijk onze posters voor alle artiesten

Poster Vrijdagavond

Poster Zaterdagmiddag (Sjoksfestival junior)

Poster Zaterdagavond