No module Published on Offcanvas position
Stichting Sjoksevenementen

Sjoksfestival 2022 - 30e editie

Het voorlopige programma is bekend. Wel nog even met een flinke slag om de arm. We leven immers in onzekere tijden.

Eén groot tweedaags festival in het centrum van Aalten. Dertigste editie

Programma Vrijdag 3 juni: Coverbands

Twee podia op Hoge Blik, drie coverbands treden op, non stop
Festivalterrein open om 20.00 uur

20.30 tot 22.00 uur Yada Yada, Herman Brood Tribute www.yadayadamusic.nl
22.00 tot 23.30 uur Stones Session, Rolling Stones Tribute www.stonessessions.nl
23.30 tot 01.00 uur Bloody Buccaneers, Golden Earring Tribute www.bloodybuccaneers.nl


Programma zaterdag 4 juni ’s middags Sjoksfestival Junior

In samenwerking met Figulus Welzijn

Van 15.00 uur tot 18.00 uur
Rappers met Eastwave
Grand Finale Confetti, Vuur, Rook, CO2


Programma zaterdag 4 juni ’s avonds

Vanaf 18.30 uur Sjoksdinerarrangement, drie gangen menu bij deelnemende restaurants

Festivalterrein open om 20.00 uur

Hoge Blik DJ stage

20.00 tot 23.30 uur show van Lokale DJ’s
20.00 uur DJ Rogerson
20.30 uur DJ Colbi
21.30 uur DJ Ardex
22.30 uur DJ CRÜPO

Tijden kunnen wijzigen!

Finale

23.30 tot 00.30 uur Poar Neem’n
00.30 tot 01.00 uur Lokale DJ
01.00 tot 02.00 uur Feestnation

Programma Markt, twee podia

Festivalterrein open om 20.00 uur

21.00 tot 21.45 uur Vrienden van Aalten LIVE, Kaliber met lokale artiesten
21.45 tot 22.30 uur HIKE  www.hike.nl
22.30 tot 23.15 uur Vrienden van Aalten LIVE, Kaliber met lokale artiesten
23.15 tot 24.00 uur HIKE           
24.00 tot 01.00 uur Vrienden van Aalten LIVE, Kaliber met lokale artiesten
01.00 tot 02.00 uur HIKE

 


Sjoksdiner arrangement

Menu oerkroeg Schiller

Voorgerecht:
Champignons Dordogne, de eeuwige klassieker met salade en knoflooksaus.


Hoofdgerecht:
De brinkheurne: kipfilet met een vulling van gekruid gehakt, met spek uit de oven op linguine pasta met een saus van geroosterde paprika’s.


Dessert:
Tiramisu, het ultieme Italiaanse opkikkertje voor na de maaltijd.
En voor de gasten met een vlees intolerantie hebben we vega curry met rijst


Menu Raadhuys


Voorgerecht:
Tomatensoep of champignons d'Ordogne


Hoofdgerecht:
Biefstuk pepersaus, schnitzel of zalmfilet met hollandaisesaus


Dessert
Verrassingsplateau
Beschikbare kaarten Maximaal 20. Afhankelijk van de tafelbezetting.


Menu Krul


Voorgerecht keuze uit:
Tomatensoep met serranoham
Carpaccio
Sashimi van zalm

Hoofdgerecht keuze uit:
Bavette saus van zwarte knoflook
Dorade met saus van hollandaise
Orzo met bospaddenstoelen
Plate service met friet en sla


Dessert:
Chefs dessert


Menu D’Olde Marckt


Voorgerecht keuze uit:
Carpaccio van rund – pijnboompitten – Parmezaanse kaas
Licht gebonden aspergesoep met zalmsnippers


Hoofdgerecht keuze uit:
Hollandse biefstuk, rosé gebakken met pepersaus

Gebakken zalmfilet met saus beurre blanc


Als supplement, verse asperges bij te bestellen
Gebakken aardappelen, frites en sla


Dessert keuze uit:
Verrassing dessert
Koffie/ thee met bonbons


Menu Stegers


Voorgerecht:
Stokbrood met kruidenboter
Trio van drie kleine voorgerechten


Hoofdgerecht:
Schnitzel, biefstuk, kipsaté, zalm of vegetarische schotel
Geserveerd met diverse garnituren


Dessert:
Popcornparfait of koffie met bonbon


Menu ’t Noorden


Voorgerecht keuze uit:
Carpaccio
Pulled Zalm
Krokante geitenkaas


Hoofdgerecht keuze uit:
Kogelbiefstuk met kruidenboter of pepersaus of champignonroomsaus
Zalmfilet met kruidenkaas
Ribs & Wings zoet of spicy
Boerenschnitzel met champignon, uien en spek of champignonroomsaus of pepersaus

Geserveerd met friet, aardappelgarnituur en rauwkost


Dessert keuze uit:
Dame Blanche
Weckpotje kersen monchou
Bourgondische yoghurt met blauwe bessen, muffin en honing
Koffie compleet met heerlijke bonbons