Ook dit jaar hebben de restaurants een prachtig menu voor jullie samengesteld. Vergeet niet na het lezen het druppeltje van je kin te vegen ;-)
Sjoksmenu 2020 Schiller
Voorgerecht (keuze uit):
Champignons Dordogne, klassieke champignons in bierbeslag geserveerd op gemengde salade met knoflooksaus
Rode furie; lichtgebonden soep van geroosterde paprika’s en tomaat, geserveerd met knoflookbrood
De rookoven: gemengde salade met gerookte forel en pepermakreel, kappertjes, rode ui, gekookt eitje, rode ui en een mierikswortel mayonaise.
Hoofdgerecht (keuze uit):
Mixed grill: selectie van verschillende vleessoorten van de grill, op verse groentes met een cognac-pepersaus
Vega: Indische groente curry met pandanrijst of ravioli met paddenstoelen en room
De brinkheurne, gevulde kipfilet omwikkeld met bacon uit de oven op pestopasta
Vis: vispakketje uit de oven met verse groentes en een boter-peterseliesaus. (Vissoort is afhankelijk van de vangst.)
Nagerecht (keuze uit):
Tiramisu, klassieke opkikker voor na de maaltijd
Espresso-chocolade mousse met slagroom
Hangop met bosvruchten coulis, koek kruimels en yoghurt-bosvruchten ijs.
Wijzigingen voorbehouden ivm verkrijgbaarheid van producten.
Sjoksmenu 2020 Enjoy
5-gangen onbeperkt tapas verrassingsmenu
Sjoksmenu 2020 Stegers
Voorgerecht (keuze uit):
Stokbrood met kruidenboter
Gerookte zalm, Huzarensalade en een klein kopje Tomatensoep
Hoofdgerecht (keuze uit):
Mixed Grill: Kipfilet , varkenshaas, kogelbiefstuk , sparerib en champignonroomsaus
Vis trio: Zalm,kabeljauw , gamba,s , pasta en dillesaus
Met diverse aardappelen en groentes
Nagerecht (keuze uit):
Coupe ijs of koffie met bonbon
Sjoksmenu 2020 Herbergh d’Olde Marckt
Voorgerecht (keuze uit):
Tartaart van gerookte zalm met gemarineerde asperge
Gerookte gans met huisgemaakte aardappelsalade
Verse aspergesoep met Achterhoekse achterham
Hoofdgerecht (keuze uit):
Maïskip piri-piri met dragonsaus
Zalmfilet met béarnaisesaus
Rosé gebakken kogelbiefstuk met stroganoffsaus
Sla en pommes frites
Extra bij te bestellen verse asperges (supplement € 5,00 p.p.)
Nagerecht (keuze uit):
Dame Blanche
Proeverij van dessert met aardbeien
Sjoksmenu 2020 Raadhuys
Voorgerecht (keuze uit):
Rundercarpaccio, Parmezaanse kaas |pijnboompitten | truffelmayonaise
Gamba`s uit de oven, Knoflook | rode peper | stokbrood
Tomatensoep, Runderballetjes
Hoofdgerecht (keuze uit):
Kogelbiefstuk, Gebakken polenta | pastinaak crème |bearnaisesaus
Schnitzel, Champignonroomsaus of zigeunersaus
Kabeljauw, Jonge spinazie | mousseline
Vegetarisch | Veganistisch
Groente curry
Roerbakcurry | rijst
Hoofdgerechten worden geserveerd met:
Aardappelgratin, warme groentes & appeltjes in vanille-saus
Nagerecht (keuze uit):
New York Cheesecake
Aardbeiencoulis | slagroom | kletskop
Dame Blanche
Vanille-ijs | chocoladesaus