Het Sjoksfestival wordt altijd gehouden op de laatste zaterdag in mei en begint om 19.00 uur.

De organisatie ligt in de handen van Stichting Sjoksevenementen. Deze stichting staat in dienst van de volleybalvereniging Bovo, die op haar beurt natuurlijk de Stichting weer steunt. Zo doen (bijna) alle teams mee met de voorbereidingen, de kaartverkoop, het opruimen, het oppassen op de locaties etc.

Grote topbands op grote podia, onder andere Q5 New Style, De Mannen Van Oranje, Tino Martin, De Bende van Ellende, Feestnation en PartySquad  De zevenentwintigste editie van het Sjoksfestival wordt één groot feest in het centrum van Aalten voor jongeren én oudere jongeren. Niet sjoksen van kroeg naar kroeg, zoals weleer maar één uniek gesloten festival neemt het hele Aaltense centrum in zijn greep. Vijf Aaltense horecaondernemers en vrijwilligers van BOVO werken mee aan het jubileum Sjoksfestival op zaterdag 26 mei.

Wie treden er op? .

 

 


Met dank aan de sponsors:

logo Aalten logo Rabobank logo Triple A Networks logo Jos Tolkamp transport logo Navis Sport logo Brugman verhuur logo Niek Vriesen verhuur logo buro voor muziek logo Achterhoek Nieuws logo AFM logo AFMOntwerp, realisatie en eigendom van Foeke Zeilstra