Een nieuwe naam is toegevoegd aan het Jubileum Sjoksfestival. De samenstelling van de coverband Beat It is veranderd, een nieuwe naam is geïntroduceerd.

Op het GUV podium zal Black Tie Monkey Squad een onvergetelijke show neerzetten! Muziekkenner en adviseur van het Sjoksfestival Gilbert van Zolingen bezocht onlangs de preview van deze nieuwe formatie, hij was diep onder de indruk. Een gedreven, energieke groep ervaren muzikanten die met passie en onverwoestbare drive het woord ‘coverband’ een compleet andere betekenis geeft. Black Tie Monkey Squad speelt de allernieuwste hits, Pop, R&B en Dance, afgewisseld met oldies uit de jaren ’90 niet eerder dan dat zij zelf een eigen sound er op los hebben gelaten! Black Tie Monkey Squad bevat alle ingrediënten voor een geweldige show.

Share


Met dank aan de sponsors:

logo Aalten logo Rabobank logo Triple A Networks logo Jos Tolkamp transport logo Navis Sport logo Brugman verhuur logo Niek Vriesen verhuur logo buro voor muziek logo Achterhoek Nieuws logo AFMOntwerp, realisatie en eigendom van Foeke Zeilstra