Share

Het Sjoksfestival wordt altijd gehouden op de laatste zaterdag in mei en begint om 21.00 uur.

De organisatie ligt in de handen van Stichting Sjoksevenementen. Deze stichting staat in dienst van de volleybalvereniging Bovo, die op haar beurt natuurlijk de Stichting weer steunt. Zo doen (bijna) alle teams mee met de voorbereidingen, de kaartverkoop, het opruimen, het oppassen op de locaties etc.

Drie topbands op grote podia, onder andere DJ Miss Faith, QMusic The Party & Foute uur, Huphter, Beethoven Legends en Grooveline . De zesentwintigste editie van het Sjoksfestival wordt één groot feest in het centrum van Aalten voor jongeren én oudere jongeren. Niet sjoksen van kroeg naar kroeg, zoals weleer maar één uniek gesloten festival neemt het hele Aaltense centrum in zijn greep. Vijf Aaltense horecaondernemers en vrijwilligers van BOVO werken mee aan het jubileum Sjoksfestival op zaterdag 27 mei.

 

  icon Google plus icon Facebook


Wil je ook laten weten wat je van de site of van het Sjoksfestival vindt? Of wil je gewoon de laatste nieuwtjes weten? Kom dan naar onze Facebookpagina.Met dank ook aan de sponsors:

logo Aalten logo Rabobank logo Triple A Networks logo Jos Tolkamp transport logo Navis Sport logo Brugman verhuur logo Niek Vriesen verhuur logo Achterhoek Nieuws logo OWM Achterhoek Verzekeringen

 Ontwerp, realisatie en eigendom van Foeke Zeilstra